mandag den 28. oktober 2013

Så er Grand & Mina parret i Warszawa

Søndag d. 20. oktober drog Hasmina "Mina" samt Lasse & Merete til Warszawa for at møde Grand, som kørte den lange vej fra Kiev i Ukraine for at date Hasmina.

De mødtes tidlig tirsdag morgen, og efter en smule kurtiseren fik vi en vellykket parring. Grand er jo en erfaren herre - og gentleman, og det var jo Hasminas første parring, så vi var spændte på hvordan hun ville modtage den flotte fyr. Der var ingen grund til bekymring.

Nu krydser vi fingre for små dejlige basser i uge 51. Har du/I lyst til at møde Hasmina i Græsted i Nord Sjælland og få en uforpligtende snak om det at have hund - og ridgeback, så ring til Nada på 2539 6026 eller Merete på 2229 0809


1 kommentar:

 1. Ja, det var en lang køretur, som Mina tog helt afslappet. Mina tager alt afslappet, når bare vi er sammen om det.
  Vi var på restaurant for første gang og det var en succes, Mina sad eller lå roligt ved siden af vores bord.
  Det var heller ikke noget problem at være på hotel med Mina, for en Ridgeback gør jo ikke, så andre hotel gæster kunne færdes på gangen uden at Mina skulle bemærke det.
  Parringen gik godt, Alexandra der rejste med Grand var rutineret i hundeavl og håndterede det hele meget professionelt, tak for det.
  Grand er en meget flot hanhund, med en god størrelse på 45 kilo, en meget smuk nærmest rød mahogni farve og ikke mindst et dejligt temperament.
  Tak Nada, for dit store arbejde med at finde den perfekte hanhund til Mina.
  Nu må vi bare vente.

  SvarSlet